Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ruby Rose stopt na eerste seizoen als Batwoman

  •  
20-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
Batwoman
De Australische LGBTQ-actrice was eerder dit jaar ook als Batwoman te zien in series als The Flash en Supergirl.
Hoewel haar serie al zeker was van een tweede seizoen heeft Ruby Rose ( Orange is the New Black ) besloten om niet meer terug te keren in de rol van Batwoman. Een exacte reden voor haar vertrek werd niet gegeven, maar zender The CW is op zoek naar een nieuwe LGBTQ-acrice om de rol over te nemen. Volgens de website Deadline heeft haar vertrek niets te maken met de blessure die ze opliep tijdens eerdere opnamen, waarbij ze bijna verlamd raakte en een nood-operatie moest ondergaan. Rose werd in 2018 gecast als Kate Kane/Batwoman, de allereerste lesbische superheld in een tv-serie. De show werd bedacht door Caroline Dries (The Vampire Diaries) en telt nu twintig afleveringen, maar het personage was tevens te zien in series als The Flash , Supergirl en Arrow.
Of Batwoman, net zoals de andere superheldenseries van zender The CW, uiteindelijk ook bij ons in Nederland naar Netflix komt is nog niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!