Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Roseanne S10: hele cast is terug in nieuwe trailer

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Roseanne S10
De kenmerkende schaterlach van Roseanne Barr is volop te horen in de trailer voor de terugkeer van de klassieke sitcom.
Naast Roseanne zelf komt ook de rest van de vertrouwde cast voorbij. Zo wordt onder meer de terugkeer van de in het vorige seizoen eigenlijk overleden Dan Conner (John Goodman) belachelijk gemaakt en wil dochter Becky (Lecy Goranson) de oude foto's van toen haar 'ouders nog dik waren' de prullenbak ingooien. Verder zien we Laurie Metcalf (gisteren aanwezig bij de Oscars vanwege haar nominatie voor Lady Bird) het startsein geven voor een wedstrijdje taart eten. In de tiende reeks krijgt de familie Conner te maken met nieuwe kleinkinderen; de trailer onthult onder anderen Emma Kenney (de jongste dochter in Shameless ) als de dochter van Darlene (Sara Gilbert). Nog niet te zien, maar wel bevestigd voor kleine gastrollen zijn Estelle Parsons (Beverly), Sandra Bernhard (Nancy) en Johnny Galecki (David).
De eerste van negen nieuwe afleveringen van Roseanne gaat op 27 maart in première op ABC. Waar en wanneer de serie weer naar Nederland komt is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!