Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Roseanne S10: bekijk de nieuwe opening credits

  •  
13-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Roseanne S10
De bekende harmonica en het klassieke tracking-shot om de keukentafel heen zijn terug van weggeweest.
Zender ABC onthulde namelijk alvast de opening credits van de doorstart van Roseanne (technisch gezien het tiende seizoen). Daarin zien we wederom hoe de familie Conner zich voorbereidt op een avondmaal. Uiteraard schuiven moeder Roseanne (Roseanne Barr), vader Dan (John Goodman) en tante Jackie (Laurie Metcalf) weer aan. Deze keer is het dochter Darlene (Sara Gilbert) die haar eigen kinderen (haar door Emma Kenney gespeelde dochter heeft vooral oog voor haar telefoon) rustig aan tafel moet zien te krijgen. Ook D.J. (Michael Fishman) heeft inmiddels een dochter. Het filmpje laat alleen de 'opening' zien en laat de 'credits' nog achterwege, maar deze zullen straks uiteraard aan de daadwerkelijke uitzending op tv worden toegevoegd. Bekijk helemaal onder ook de originele credits (uit het jaar 1988) nog eens terug.
De nieuwe doorstart bestaat uit negen afleveringen gaat in Amerika op 27 maart van start op ABC. Op een Nederlandse datum en zender is het nog even wachten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!