Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Roseanne komt terug!

  •  
29-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2014 NBCUniversal Summer Press Day
Er wordt gewerkt aan een terugkeer van de Amerikaanse sitcom Roseanne. De doorstart zal bestaan uit acht nieuwe afleveringen.
Volgens de website Deadline hebben John Goodman, Sara Gilbert en Roseanne Barr hun medewerking al toegezegd. Ook Laurie Metcalf, die in de serie gestalte gaf aan Roseannes zus Jackie, zou op het punt staan om zich weer bij de cast te voegen. Johnny Galecki, momenteel te zien in The Big Bang Theory , moet ook weer een bijrol gaan krijgen. Achter de schermen keren tot slot producenten Tom Werner en Bruce Helford terug. De serie over het Amerikaanse arbeidersgezin uit het fictieve plaatsje Lanford in Illinois was van 1988 tot 1997 te zien op ABC.
De doorstart is nog op zoek naar een zender, maar behalve ABC zou ook Netflix interesse hebben. Netflix produceerde eerder revivals van Gilmore Girls en Full House. Net als bij Will & Grace ontstonden er eerder al geruchten over een mogelijke doorstart van Roseanne, nadat er een reünie-filmpje met John Goodman en Sarah Gilbert online opdook.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!