Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rose Leslie krijgt rol in The Good Wife spin-off

  •  
13-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Cast member Rose Leslie arrives for the premiere of the fourth season of HBO series "Game of Thrones" in New York
Rose Leslie is gecast naast Christine Baranski en Cush Jumbo in de aankomende spin-off van The Good Wife. De serie debuteert begin 2017 bij de streamingdienst van CBS.
Leslie geeft gestalte aan Maia Lockhart, de peetdochter van de door Baranski gespeelde Diane Lockhart. In de spin-off gaan Maia en haar mentor Diane noodgedwongen aan de slag voor het advocatenkantoor van Lucca Quin (Jumbo). Rose Leslie is vooral bekend van haar rollen in Downton Abbey en Game of Thrones. Vorige jaar was ze in de bioscoop te zien naast Vin Diesel in The Last Witch Hunter. De Schotse actrice is het eerste castlid van de spin-off, die niet eerder te zien was in de originele serie. In de doorstart is namelijk ook Sarah Steele opnieuw van de partij als Marissa Gold, de dochter van door Alan Cumming gespeelde Eli Gold. Marissa begint in de spin-off als de secretaresse van Diane, maar zal zich vervolgens doorontwikkelen. Volgens de makers begint de spin-off een jaar na de gebeurtenissen in het laatste seizoen van de originele serie en zal de toon in vergelijking iets minder serieus zijn dan voorheen.
The Good Wife begon in 2009 op CBS en kwam in mei van dit jaar na 7 seizoenen ten einde. De serie werd bedacht door Robert en Michelle King, die voor de spin-off opnieuw aantreden als showrunners. De eerste aflevering schreven ze samen met Phil Alden Robinson ( Field of Dreams ). Achter de schermen keren Ridley Scott en David W. Zucker terug als producenten. De nog titelloze spin-off moet februari 2017 in première gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!