Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Robin Williams-docu komt 17 juli naar Ziggo

  •  
10-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Robin Williams: Come Inside My Mind
Come Inside My Mind blikt terug op het leven en de carrière van de in 2014 overleden komiek Robin Williams.
De uit Chicago afkomstige Williams scoorde eind jaren zeventig een vast tv-rol als de buitenaardse Mork in Mork & Mindy. Hij speelde later nog komische rollen in films als Mrs. Doubtfire en Aladdin, maar liet ook regelmatig (vaak met baard) zijn serieuze kant zien, in films als Awakenings en Good Will Hunting. Die laatste titel leverde hem eind jaren negentig een Oscar op. In 2014 keerde Williams weer terug naar televisie, en speelde hij naast Sarah Michelle Gellar in The Crazy Ones, dat hier te zien was op Comedy Central. Robin Williams: Inside My Mind blikt terug op het leven en de carrière van de in 2014 overleden komiek. De docu bevat bijdragen van collega's als Billy Crystal, Lewis Black, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman en Steve Martin.
Robin Williams: Inside My Mind gaat 16 juli in première op HBO. Vanaf 17 juli is de nieuwe documentaire vervolgens ook bij ons in Nederland te bekijken via Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!