Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Robert Zemeckis maakt proefaflevering The Jetsons

  •  
19-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
The Jetsons
Robert Zemeckis werkt als producent aan een pilot van een live-actionversie van animatieserie The Jetsons.
De proefaflevering is besteld door de Amerikaanse zender ABC, waar de klassieke tekenfilmserie van Hanna-Barbera in de jaren zestig en tachtig te zien was. The Jetsons was een futuristische variant op het – ook van Hanna-Barbera afkomstige – The Flintstones, dat zich in de prehistorie afspeelde. In de tekenfilmserie draait het om de familie Jetson, bestaande uit vader George, moeder Jane, hun kinderen Judy en Elroy, hun robot Rosie en hun hond Astro. Het script van de door echte acteurs gespeelde versie wordt geschreven door Gary Janetti, die eerder werkte aan Will & Grace en de animatieserie Family Guy. Janetti zal net als Zemeckis (die zelf ooit als regisseur verbonden was aan een live-action-bioscoopfilm rond The Jetsons) ook aantreden als producent.
Robert Zemeckis is vooral bekend als regisseur van de Back to the Future-trilogie, die nu in zijn geheel op Netflix staat. Ook zijn meest recente speelfilm The Walk is daar te bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!