Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Riviera S03 vanaf 23 oktober te zien bij Videoland

  •  
16-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
111 keer bekeken
  •  
Riviera S03
Julia Stiles krijgt gezelschap van Rupert Graves (Sherlock), die gestalte geeft aan een charismatische bondgenoot.
Videoland maakte bekend dat het derde seizoen van Riviera vanaf vrijdag 23 oktober bij de vod-dienst beschikbaar is. Vermoedelijk gaat het wel om wekelijkse afleveringen, want de derde reeks is nog nergens op televisie te zien geweest. Riviera volgt Georgina Clios, een curator van kunst, die na de moord op haar schatrijke man wordt meegesleurd in een gevaarlijke wereld vol intriges. In het derde seizoen gaat ze buiten Frankrijk op zoek naar gestolen kunstwerken, waarbij ze hulp krijgt van de charismatische Gabriel Hirsch (Rupert Graves). Ook Clare-Hope Ashitey ( Seven Seconds ) heeft een bijrol. Riviera werd ontwikkeld door Neil Jordan (The Crying Game), die eerder tv-succes had met The Borgias. Het derde seizoen werd gedraaid in onder meer Frankrijk, Italië en Argentinië.
Riviera S03 is vanaf 23 oktober te zien bij Videoland.
Update: Videoland heeft inmiddels bevestigd dat het seizoen op 23 oktober in een keer wordt vrijgegeven, en dus niet wekelijks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!