Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Riverdale spin-off krijgt pilot

  •  
24-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Riverdale
Zender The CW bestelt ook een proefaflevering voor een spin-off van Jane the Virgin en nog meer pilots.
De Amerikaanse zender The CW werkte al eerder aan een spin-off van Riverdale in de vorm van Chilling Adventures of Sabrina , maar dat project ging toch naar Netflix. Nu bestelt de zender een pilot voor Katy Keene, een muzikale dramaserie die zich afspeelt New York en eveneens draait om vier personages uit de Archie Comics. Robert Aguirre-Sacasa, de maker Riverdale en Sabrina, is achter de schermen betrokken. Zender The CW bestelt tevens een pilot voor Jane the Novella, een nieuwe anthologie-serie waarbij elk seizoen gebaseerd wordt op een fictieve roman van Jane Villanueva. De pilot komt van Valentina Garza, een schrijfster en producent van Jane the Virgin. Tot slot bestelt The CW ook pilots voor Nancy Drew (over de vrouwelijke detective die binnenkort ook een film krijgt) en The Lost Boys (gebaseerd op de vampierfilm met Kiefer Sutherland).
Of en wanneer deze pilots worden uitgebouwd tot volledige series is momenteel nog niet bekend. Eeder werd er ook al een pilot voor een Batwoman-serie aangekondigd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!