Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Riverdale S05 door Netflix bevestigd voor 21 januari

  •  
17-12-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Riverdale S05
Vijf dagen later gaat ook de scifi-serie Snowpiercer weer van start met wekelijkse afleveringen.
Netflix heeft bevestigd dat het vijfde seizoen van Riverdale vanaf 21 januari wekelijks bij de vod-dienst te zien zal zijn. Dat is dus wederom een dag na de première in Amerika, waar de nieuwe reeks vanaf 20 januari wekelijks te zien is bij The CW. Riverdale is gebaseerd op de gelijknamige strip van Roberto Aguirre-Sacasa, die tevens bekend is van het op Netflix te bekijken Chilling Adventures of Sabrina. Het tienerdrama volgt de vaak vrij duistere perikelen van vier vrienden op een middelbare school. In het vijfde seizoen lijkt Veronica ontdekt te hebben dat er iets gebeurd is tussen Archie en Betty. De vijfde reeks zal daarnaast een tijdsprong bevatten, ook omdat het seizoen eerst zal openen met de vorig jaar uitgestelde laatste afleveringen van het vierde seizoen.
Overigens bevestigde Netflix dat ook de serie Snowpiercer in 2021 weer wekelijks te zien zal zijn bij de vod-dienst: het tweede seizoen gaat van start op 26 januari.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!