Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rilakkuma and Kaoru onthult teaser

  •  
22-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rilakkuma and Kaoru
Netflix komt in 2019 met een stop motion animatieserie over een jonge Japanse vrouw en twee mysterieuze beertjes.
Het eerste teasertje voor Rilakkuma and Kaoru stelt de diertjes alvast kort aan je voor. Rilakkuma is een mysterieuze beer die plots op de stoep staat bij Kaoru, een normale jonge vrouw. Rilakkuma komt samen met Korilakkuma (een klein wit beerwelpje dat ook plots is opgedoken) bij Kaoru in huis wonen, waar ze bevriend raken met Kiiroitori (Kaoru's huisvogel). Het viertal beleeft talloze surrealistische en verbazingwekkende avonturen. De Netflix-serie rond Rilakkuma (een in Japan ongekend populair figuurtje) is afkomstig van Studio Dwarf, een Japanse productiehuis dat zich specialiseert in stop motion animatie. Enigszins vergelijkbaar met de Amerikaanse studio Laika, dat bekend is van films als Coraline en Boxtrolls. Studio Dwarf zal straks 13 afleveringen produceren, die worden geschreven door Naoko Ogigami (Kamome Shokudo, Close-Knit).
Rilakkuma and Kaoru verschijnt in 2019 op Netflix. Toevallig kun je momenteel in de bioscoop kijken naar Isle of Dogs , een stop motion animatiefilm van Wes Anderson.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!