Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ricky Gervais: Humanity gaat 13 maart in première

  •  
03-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ricky Gervais: Humanity
De vijfde stand up-special van de Britse komiek en tv-maker Ricky Gervais (The Office) verschijnt exclusief op Netflix.
Gervais stond eerder al op de planken met de shows Animals, Politics, Science en Fame. De afgelopen jaren toerde hij de wereld over met zijn vijfde special Humanity, waarmee hij vorige maand ook in Nederland te zien was. De registratie van de theatershow komt deze maand naar Netflix, waar al verschillende andere projecten van Gervais te bekijken zijn, zoals het complete seizoen en de special van Life's Too Short (met Warwick Davis) en alle drie de seizoenen van Derek (waarin Gervais zelf de titelrol speelde). Daarnaast gingen ook zijn films Life on the Road en Special Correspondents bij ons exclusief naar Netflix. In Life in The Road was hij opnieuw te zien als David Brent, zijn personage uit de BBC-serie The Office , dat later nog een succesvolle Amerikaanse remake (nu in zijn geheel te zien bij Amazon Prime) kreeg.
Ricky Gervais: Humanity is vanaf 13 maart te zien op Netflix. De VOD-dienst kondigde ook een zesde special van Gervais aan, maar deze heeft nog geen releasedatum.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!