Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rick and Morty hebben virtual reality-game

  •  
22-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
rick-and-morty-season-3-episode-1-review-the-rickshank-redemption
Rick and Morty gaan uiteraard mee in de virtual reality-hype. Met Virtual Rick-ality waan je jezelf in de wereld van de tekenfilm.
Het spel is inmiddels beschikbaar op de Oculus Rift en de HTC Vive. Nadat je als speler je bril hebt opgezet, belandt je in de garage uit de populaire cartoon van Adult Swim. Daar moet je als kloon van Morty verschillende opdrachten uitvoeren, terwijl Rick constant commentaar levert. Justin Roiland verzorgt wederom de stemmen van zowel de gestoorde uitvinder Rick als zijn nerveuze kleinzoon Morty. De reacties op het spel waren over het algemeen positief. De speelduur zou wat kort zijn, maar er zijn talloze verwijzingen en inside jokes met betrekking tot de afleveringen uit de huidige 2 seizoenen van de serie, die bij ons in Nederland te bekijken zijn op Netflix.
Wanneer het derde seizoen van Rick and Morty verdergaat is nog niet bekend. De eerste aflevering is in Amerika al op tv geweest, maar de echte premièredatum ontbreekt nog.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!