Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rick and Morty: zesde seizoen begint 5 september op Netflix

  •  
28-08-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
177 keer bekeken
  •  
Rick and Morty
De nieuwe reeks van animatieserie werd eerder deze maand ook al aangekondigd door HBO Max.
Netflix onthulde dat het zesde seizoen van  Rick and Morty vanaf 5 september wekelijks bij de vod-dienst te zien zal zijn. Het seizoen werd eerder ook al aangekondigd door HBO Max (waar de afleveringen te zien zijn vanaf 5 september ) maar de streamingdienst van HBO heeft kennelijk toch niet de exclusieve rechten. Ook de vorige vijf seizoenen van Rick and Mort y zijn momenteel te zien bij Netflix, ondanks dat Netflix vorige maand aangaf de serie in augustus te verwijderen. Rick and Morty draait om de cynische wetenschapper Rick Sanchez (Justin Roiland), die zijn kleinzoon Morty (ook Roiland) meesleurt op allerlei scifi-avonturen, tot ongenoegen van diens ouders Jerry (Chris Parnell) en Beth (Sarah Chalke). Roiland bedacht de serie met met Dan Harmon ( Community ).
Rick and Morty S06 is vanaf 5 september te zien op Netflix.
Update: Hoewel eerder het zesde seizoen werd aangekondigd (zie foto onder), is de volledige serie inmiddels uit het aanbod verwijderd.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
 
Rick and Morty Netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!