Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rick and Morty S04 gaat nog dit jaar in première

  •  
15-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rick and Morty
De voorgaande drie seizoenen van de animatieserie zijn in Nederland momenteel allemaal te zien op Netflix.
Seizoen vier van Ricky and Morty gaat in november van dit jaar première op Adult Swim. Daarmee zit er iets meer dan twee jaar tussen de laatste aflevering van het derde seizoen en de opener van seizoen vier. In Nederland verschenen de afleveringen van seizoen drie telkens binnen tien dagen na de Amerikaanse première op Netflix, waar de eerste twee seizoenen al te bekijken waren. Of de vierde reeks straks ook weer wekelijks op Netflix verschijnt is nu nog niet bekend. Rick and Morty draait om de excentrieke wetenschapper Rick Sanchez, die zijn timide kleinzoon Morty meesleurt op allerlei avonturen in parellelle dimensies. Justin Roiland (Adventure Time) doet de stemmen van beide personages en bedacht de serie in samenwerking met Dan Harmon (Community).
Het vierde seizoen van Rick and Morty maakt deel uit van een enorme deal tussen Adult Swim en Roiland en Harmon, die vorig jaar tekenden voor nog 70 episodes.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!