Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Richard Gere gecast in BBC-drama

  •  
23-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Dertig jaar na zijn laatste tv-rol mag Richard Gere (An Officer and a Gentleman) nu een BBC-serie dragen.
In MotherFatherSon zal Gere (Arbitrage, foto) te zien zijn met Helen McCrory ( Peaky Blinders ) en Billy Howle ( Outlaw King ). Hij geeft in de serie gestalte aan Max, een charismatische Amerikaanse zakenman, die met zijn bedrijf overal ter wereld te vinden is. McCrory speelt Kathryn, een Britse erfgename die ooit met Max getrouwd was, en Howle geeft gestalte aan hun zoon Caden, de beoogde opvolger van Max en tevens de manager van zijn vestiging in Londen. De miniserie werd bedacht door Tom Rob Smith ( The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story ) en James Kent (Testament of Youth) zal een aantal van de afleveringen regisseren. 'Het is 30 jaar geleden dat ik voor het laatst een tv-rol aanpakte', liet Gere weten in een verklaring. 'Ik kijk er erg naar uit om met zulke getalenteerde mensen te werken aan een acht uur durende miniserie.'
De opnamen van MotherFatherSon gaan deze zomer van start in Engeland en Spanje. Wanneer de miniserie op de BBC in première gaat is nog niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!