Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Richard Armitage in serie van Safe-makers

  •  
28-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Berlin Station Richard Armitage
Richard Armitage krijgt de hoofdrol in The Stranger, een tv-adaptatie van het boek van Harlan Coben (Safe).
Vorig jaar bracht Netflix de serie Safe uit in Nederland. De thriller met Michael C. Hall werd gebaseerd op een boek van auteur Harlan Coben, en Netflix liet vervolgens weten nog meer van Cobens romans te gaan verfilmen. Zo zal Richard Armitage straks de hoofdrol vertolken in een tv-adaptatie van The Stranger. De Britse acteur is momenteel te zien in Berlin Station (foto) op Epix en speelde op televisie ook de rol van The Tooth Fairy in het derde seizoen van Hannibal. In The Stranger geeft hij gestalte aan Adam Price, een gelukkig getrouwde man, met twee kinderen. Op een avond vertelt een vreemdeling in een kroeg hem een duister geheim over zijn vrouw, waarna zijn leven ernstig in gevaar komt. Danny Brocklehurst treedt na Safe straks opnieuw aan als de showrunner.
Wanneer The Stranger op Netflix verschijnt is niet bekend, maar de serie bestaat uit acht afleveringen. Armitage is vanavond op NET 5 te zien in de eerste Hobbit-film.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!