Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rhythm & Flow officieel in de maak bij Netflix

  •  
13-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cardi B
Netflix waagt zich voor het eerst aan een muzikale competitie, inclusief beroemde juryleden.
Rhythm & Flow was al langer in ontwikkeling bij Netflix, maar de VOD-dienst heeft nu dan groen licht gegeven aan tien afleveringen. In de door John Legend geproduceerde zang-competitie gaat men op zoek naar een nieuwe hiphop-ster. Cardi B, Chance the Rapper, en T.I. zijn vastgelegd als de drie vaste juryleden. De eerste voorrondes starten dit jaar in Atlanta, Chicago en New York. In elke stad zal een bekende rapper die daar vandaan komt fungeren als gastjury. Of de kijkers straks ook op één of andere manier hun stem uit kunnen gaan brengen, iets dat goed werkt bij competities op live televisie, is nog niet duidelijk. Rhythm & Flow wordt de eerste muzikale competitie van Netflix. De VOD-dienst maakte al wel realityshows, zoals Queer Eye en het recente - en ook muzikale - Westside.
Rhythm & Flow moet in 2019 op Netflix verschijnen. De streamingdienst komt binnenkort ook met een competitief kookprogramma getiteld The Final Table.
Foto credit: Larry Busacca/Getty Images
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!