Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Return: trailer voor special van Judd Apatow

  •  
04-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Judd Apatow maakt zijn comeback als stand-up comedian met een special op Netflix.
In de trailer vraagt Apatow zich af of het schieten van een stand-up special voor Netflix wel een goed idee was. De laatste keer dat hij op een podium stond als stand-up comedian was namelijk 25 jaar geleden. Inmiddels heeft Apatow een succesvolle filmcarrière opgebouwd als regisseur van The 40-year-old Virgin, Knocked Up en Trainwreck. Op tv-gebied was hij achter de schermen betrokken bij Freaks and Geeks , Undeclared, Girls en de Netflix-serie Love. Zijn liefde voor stand-up is echter altijd gebleven (zie ook de film Funny People ) en daarom besloot Apatow dit jaar om een set te spelen tijdens het Just for Laughs-festival in Canada en deze te laten tapen voor Netflix. Uiteraard vertelt hij op het podium anekdotes over de filmwereld, maar ook zijn gezinsleven (hij heeft inmiddels een aantal dochters met actrice Leslie Mann) komt aan bod.
Judd Apatow: The Return is vanaf 12 december te zien op Netflix. Voor oudejaarsavond heeft Netflix verder nog de special Equanimity van Dave Chappelle op de kalender staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!