Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Requiem: bovennatuurlijk drama op Netflix

  •  
12-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1243 keer bekeken
  •  
Requiem
Een begaafde celliste onderzoekt de mysterieuze zelfmoord van haar moeder in de Britse thriller Requiem.
Het drama draait om celliste Matilda Grey (Lydia Wilson uit Black Mirror ), die geschokt wordt door de onverklaarbare zelfmoord van haar moeder. Ze stuit op een doos met haar moeders oude spullen en vindt daarin allerlei krantenknipsels die betrekking hebben op de verdwijning van een vierjarig meisje in 1995. Ze besluit om samen met haar beste vriend en medemuzikant Hal (Joel Fry uit Game of Thrones ) af te reizen naar Wales en in het dorp waar het meisje destijds verdween op onderzoek uit te gaan. Requiem is een coproductie met de BBC en is momenteel (komende vrijdag is de finale te zien) ook te volgen op BBC One. Netflix mag de serie vervolgens buiten Engeland aan gaan bieden, wat handig is voor de mensen die de originele uitzendingen op de BBC gemist hebben of liever kijken met Nederlandse ondertitels.
De zes afleveringen van Requiem verschijnen 23 maart op Netflix. Inmiddels kun je op Netflix ook kijken naar Collateral , dat eveneens al eerder te zien was op de BBC.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!