Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rebecka Martinsson S02 komt in juni naar de NPO

  •  
28-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Rebecka Martinsson S02
De rol van de Zweedse juriste uit de boeken van Åsa Larsson werd overgenomen door Sacha Zacharias.
De Zweedse serie Rebecka Martinsson keert in juni terug naar de NPO met een tweede seizoen, als onderdeel van de detectivemaand. Het verhaal speelt zich af in het noorden van Zweden en volgt juriste Rebecka Martinsson (Sascha Zacharias, eerder te zien in Beck en Modus, verving Ida Engvoll in de titelrol), die ondanks haar succesvolle carrière nooit innerlijke vrede heeft gevonden. In het tweede seizoen blijft ze gekweld worden door vragen uit haar verleden: wat gebeurde er werkelijk toen ze als kind haar vader besloot te verlaten om bij haar oma in te trekken? Ondertussen krijgt ze als officier van justitie ook weer te maken met een viertal nieuwe zaken. Zo moet ze zich onder meer buigen over het toenemende drugsgebruik van tieners in de gemeenschap.
Het tweede seizoen van Rebecka Martinsson is vanaf 19 juni beschikbaar op NPO Plus. Vanaf 20 juni is de reeks ook wekelijks te volgen op NPO 3 en op NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!