Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ray Donovan: trailer voor afsluitende tv-film

  •  
23-11-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
97 keer bekeken
  •  
Ray Donovan: The Movie
Liev Schreiber keert volgend jaar alsnog terug als fixer Ray Donovan en schreef zelf mee aan het filmscript.
De dramaserie Ray Donovan (hier te zien bij Ziggo) werd vorig jaar abrupt gecanceld, terwijl het zevende seizoen veel vragen onbeantwoord had gelaten. Om de kijkers nog een beetje tegemoet te komen besloot zender Showtime de serie alsnog een definitieve afsluiting te geven in de vorm van een tv-film, waarin Ray Donovan (Liev Schreiber) nu zijn doorgedraaide vader (Jon Voight) probeert tegen te houden. Net als in het vorige seizoen krijgen we ook in de film via flashbacks te zien hoe de moeizame relatie tussen vader en zoon tot stand kwam. Veel van de castleden (met onder meer Eddie Marsan en Dash Mihok als de broers van Ray) keren terug in de film. De regie was in handen van showrunner David Hollander, die samen met Schreiber aan het scenario werkte.
Ray Donovan: The Movie gaat op 14 januari 2022 in Amerika in première bij zender Showtime. Of en wanneer de film naar Ziggo Movies & Series komt is niet bekend.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!