Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ray Donovan S07 onthult datum en eerste teaser

  •  
16-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ray Donovan
Liev Schreiber keert terug als fixer Ray Donovan en Jon Voight is opnieuw te zien als zijn criminele vader.
Het zevende seizoen van Ray Donovan gaat in Amerika op 17 november van start bij zender Showtime. De zender gaf ook alvast de allereerste beelden uit de nieuwe reeks vrij. Het familiedrama volgt de 'fixer' Ray Donovan (Liev Schreiber), die problemen voor hele rijke mensen in Los Angeles oplost. In het zevende seizoen blijft de naar New York verhuisde Ray zaken doen met de corrupte burgemeester (Zach Grenier) van de stad, terwijl hij sessies probeert te volgen bij een psychiater (Alan Alda). Verder werd Josh Hamilton ( 13 Reasons Why ) aan de cast toegevoegd als Kevin Sullivan, een miljonair wiens louche praktijken invloed hebben op het werk van Ray. Tot slot zijn Eddie Marsan, Dash Mihok en Pooch Hall weer te zien als de broers van Ray, en keert Jon Voight terug als zijn vader.
In Nederland was het zesde seizoen van Ray Donovan vorig jaar wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series. Of seizoen zeven daar ook verschijnt is nog niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!