Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ray Donovan dreigt van Netflix te verdwijnen

  •  
06-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
192 keer bekeken
  •  
Ray Donovan
De vier seizoenen van de serie met Liever Schreiber worden deze maand mogelijk uit het aanbod verwijderd.
De fansite Netflix-Nederland.nl merkte onlangs namelijk op dat momenteel op Netflix bij Ray Donovan staat vermeld dat de serie nog maar tot 26 juni beschikbaar is. Dat hoeft niet per se te betekenen dat de serie straks ook echt verdwijnt - Netflix weet af en toe een bepaalde licentie alsnog te verlengen - maar de kans is dus wel aanwezig. Vorig jaar debuteerde de vierde reeks van Ray Donovan in juni op Netflix, maar zoals het er nu naar uitziet verschijnt daar dit jaar geen vijfde seizoen. Dat vijfde seizoen is opvallend genoeg wel beschikbaar bij Ziggo, dat ook het derde seizoen van Outlander (de eerste twee seizoenen van die serie staan eveneens op Netflix) in Nederland vooralsnog exclusief aan mag bieden. Overigens neemt Netflix ook nog steeds suggesties voor mogelijke toevoegingen aan het aanbod in overweging.
Ray Donovan draait om een 'fixer' die de problemen van de rijken mensen in Los Angeles oplost. Het zesde seizoen, dat zich afspeelt in New York, is nu in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!