Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Raising Dion: Netflix bestelt eerste seizoen

  •  
07-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Raising Dion
Netflix bestelt een compleet seizoen van Raising Dion, geproduceerd door Creed-acteur Michael B. Jordan.
Het superheldendrama gaat over een alleenstaande moeder, die ontdekt dat haar zoontje over meerdere (en wisselende) superkrachten beschikt. Samen met een vriend van haar overleden man probeert ze deze ontdekking geheim te houden, terwijl ze op zoek gaat naar antwoorden. Jordan (die zelf superkrachten had in Fantastic Four en binnenkort ook te zien is in Black Panther) krijgt tevens een bijrol als de overleden echtgenoot. Carol Barbee ( Touch , UnReal ) treedt aan als de showrunner van Raising Dion. Michael Green ( American Gods ) is een van de scenaristen die haar daarbij zal ondersteunen. Het idee voor de serie is afkomstig van regisseur Dennis Liu, die vooral bekend is van reclames en muziekvideo’s. Hij werkte zijn idee al eerder uit als korte film (onder te bekijken) en als stripboek. Liu zal de nieuwe Netflix-versie zelf gaan regisseren.
Het eerste seizoen van Raising Dion bestaat uit 10 afleveringen, met elk een speelduur van ongeveer 60 minuten. Wanneer de serie precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!