Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Rainn Wilson gecast als Harry Mudd in Star Trek

  •  
01-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Rainn Wilson krijgt een rol in Star Trek: Discovery. De acteur uit The Office is gecast als Harry Mudd.
Zijn personage was al eerder te zien in het Star Trek-universum en werd in het verleden gespeeld door Roger C. Carmel. Mudd is een charismatische oplichter, die in de originele Star Trek-serie met William Shatner verschillende keren te maken kreeg met de crew van de Enterprise. Carmel verzorgde later ook een keer de stem van Mudd in een aflevering van Star Trek: The Animated Series. In hoeveel afleveringen van Discovery hij zal opduiken is niet bekend. Wilson ontving eerder een Emmy-nominatie voor zijn rol als Dwight Schrute in The Office. Daarnaast speelde hij de hoofdrol in de kortstondige detectiveserie Backstrom en had hij een terugkerende gastrol in Six Feet Under. Later dit jaar is hij te horen als Gargamel in Smurfs: The Lost Village. Willson voegt zich bij een cast die al bestond uit onder andere Sonequa Martin-Green en Jason Isaacs.
Na wat opstartproblemen, gingen de opnamen van Star Trek: Discovery begin februari dan eindelijk van start. De serie komt op zijn vroegst aan het eind van de zomer naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!