Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Quicksand: trailer voor Zweedse serie

  •  
27-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
Quicksand Poster
Het nieuwe misdaaddrama van Netflix is afkomstig van één van de scenaristen van The Bridge.
Quicksand draait om de rustige scholiere Maja Norberg (Hanna Ardéhn) en haar relatie met Sebastian Fagerman (Felix Sandman). Wanneer er op hun school, gelegen in een rijke buurt in Stockholm, een schietpartij plaatsvindt, wordt Maja gearresteerd voor moord. Tijdens de rechtszaak wordt stukje bij beetje onthuld wat er zich die dag afspeelde in het desbetreffende klaslokaal, en komen er persoonlijke details over Maja's relatie met Sebastian en zijn disfunctionele familie aan het licht. Quicksand is een adaptatie van het boek Störst av allt van Malin Persson Giolito, dat in Nederland werd uitgebracht als In Dromen Lieg Je Niet. De tv-bewerking was in handen van Camilla Ahlgren ( The Bridge ), die een combinatie tussen een aangrijpend liefdesverhaal en een suspensevolle thriller belooft.
Quicksand is vanaf 5 april te bekijken op Netflix. Het is de eerste Netflix Original uit Zweden, hoewel er in het verleden al wel wat Zweedse series werden aangekocht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!