Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Queer Eye S03 verschijnt 15 maart op Netflix

  •  
13-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Queer Eye S02
Over iets meer dan een maand komen de 'Fab Five' terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
In Queer Eye helpen de 'Fabulous Five' ongelukkige heteromannen hun levens op orde te krijgen. In 2003 debuteerde de realityshow op zender Bravo, waar de serie uitgroeide tot een enorme hit en ook een Emmy won. In 2007 kwam Queer Eye ten einde, maar tien jaar later kwam Netflix op de proppen met een doorstart, die vorig jaar ook weer drie Emmy's in de wacht sleepte. De formule bleef hetzelfde, al werd er wel een nieuwe 'Fab Five' aangesteld: Antoni Porowski (eten en wijn), Bobby Berk (interieur en design), Karamo Brown (cultuur), Jonathan Van Ness (verzorging) en Tan France (mode). De eerste twee Netflix-seizoenen van Queer Eye werden opgenomen in de staat Georgia, maar voor deze derde reeks verhuisde de productie van de serie naar Missouri.
Het derde seizoen van Queer Eye is vanaf 15 maart te zien op Netflix. De datum werd aangekondigd op de klanken van Now That I Found You van Carly Rae Jepsen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!