Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Queer Eye S03 onthult een trailer

  •  
04-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Queer Eye S03
De 'fab five' helpen mensen die niet goed in hun vel zitten en dat levert vaak emotionele televisie op.
Vijftien jaar na dato besloot Netflix de Emmy-winnende realityshow Queer Eye for the Straight Guy terug te brengen, en met succes. De doorstart, wederom ingekort tot Queer Eye, won vorig jaar opnieuw drie Emmy's. Aan de formule werd niet veel meer gesleuteld, al werd er wel een nieuwe 'Fab Five' ingeschakeld: Antoni Porowski (eten en wijn), Bobby Berk (interieur en design), Karamo Brown (cultuur), Jonathan Van Ness (verzorging) en Tan France (mode). De mannen helpen in het derde seizoen niet alleen ongelukkige heteroseksuele mannen hun leven weer op orde te krijgen. Waar ze in het tweede seizoen al een vrouw en een transgender bijstonden, zien we in de trailer voor de derde reeks hoe ze een jonge lesbienne helpen met vinden van haar zelfvertrouwen.
Het derde seizoen van Queer Eye is vanaf vrijdag 15 maart te bekijken op Netflix. De nieuwe afleveringen werden dit keer opgenomen in de Amerikaanse staat Missouri.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!