Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Punisher: volledige trailer voor Netflix-serie

  •  
20-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Punisher
Netflix onthulde de volledige trailer voor The Punisher, hoewel de exacte releasedatum nog altijd geheim wordt gehouden.
Op het witte doek werd Frank Castle / The Punisher eerder gespeeld door Dolph Lundgren, Thomas Jane en Ray Stevenson, maar Jon Bernthal (Shane in The Walking Dead ) kreeg voor zijn vertolking op televisie betere kritieken dan al zijn voorgangers bij elkaar. Bernthal werd in het tweede seizoen van Daredevil geïntroduceerd als The Punisher en hoewel hij daarna ontbrak in The Defenders , zal zijn eigen spin-off nog voor het einde van het jaar op Netflix verschijnen. In de serie neemt Castle wraak op de moordenaars van zijn vrouw en kinderen, waarna hij stuit op een complot dat verder reikt dan enkel de onderwereld van New York. Bijrollen zijn er voor Ben Barnes ( Westworld ), Deborah Ann Woll (Daredevil), Ebon Moss-Bachrach ( Girls ), Daniel Webber (11.22.63) en Paul Schulze (Nurse Jackie).
Steve Lightfoot (bekend van series als Narcos en Hannibal ) treedt aan als showrunner. Naar alle waarschijnlijkheid debuteert de serie in november, hoewel er geen datum bekend is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!