Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Public Enemy: Book of Revelation te zien bij Netflix

  •  
13-03-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
11467 keer bekeken
  •  
Public Enemy S02
In het vervolg op de Belgische thriller heeft Chloé Muller nu de hulp nodig van psychopaat Guy Béranger.
Het tweede seizoen van de Belgische serie Public Enemy komt in april naar Neflix. De vod-dienst voegt de tweede reeks toe als miniserie met de subtitel Book of Revelation. In het eerste seizoen van Public Enemy moest agente Chloé Muller (Stéphanie Blanchoud) de na twintig jaar toch weer vrijgelaten kindermoordenaar Guy Béranger (Angelo Bison als een personage dat losjes werd geïnspireerd door Marc Dutroux) in de gaten houden. In het tweede seizoen neemt Muller, die eigenlijk al ontslag had genomen bij de politie, toch weer de leiding van de zoektocht naar de ontvoerde meisjes op zich. Ze moet daarbij opnieuw op zoek naar 'De Speelgoedmaker' en ziet zich nu genoodzaakt om de hulp van Béranger in te schakelen. Er is ook een derde seizoen van de serie in de maak.
Public Enemy: Book of Revelation verschijnt 5 april op Netflix.
Update : het blijkt het nieuwe derde seizoen te zijn dat op 5 april wordt toegevoegd, hoewel de vorige twee seizoenen dus niet bij Netflix te zien zijn.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!