Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Press: drama van de BBC komt naar de NPO

  •  
20-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Press
De serie van Mike Bartlett (Doctor Foster) draait om de werknemers van twee totaal verschillende kranten.
Het zesdelige drama Press speelt zich af in het Britse medialandschap. Charlotte Riley (Trust) is in de serie te zien als Holly Evans, die werkt voor de prestigieuze, liberale krant The Herald, terwijl Ben Chaplin (Mad Dogs) gestalte geeft aan haar tegenpool Duncan Allen, editor bij de populistische tabloid The Post. In de eerste aflevering ziet Evans zich echter genoodzaakt Allen om hulp te vragen, wanneer ze vast komt te zitten in haar onderzoek naar een vluchtmisdrijf. Daarnaast probeert Post-reporter Ed Washburn (Paapa Essiedu) een stuk te schrijven over de zelfmoord van een voetballer. Press werd bedacht door Mike Bartlett, bekend van onder meer Doctor Foster en het op NPO Start Plus te bekijken Trauma. De serie werd vorig jaar uitgezonden door de BBC.
Press is vanaf 2 augustus te zien op NPO Start Plus. Vanaf 30 augustus is de serie vervolgens eveneens wekelijks te volgen op televisie bij NPO 2 en op NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!