Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Premièredatum van The Grand Tour bekend

  •  
17-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
the-grand-tour
De voormalige presentatoren van Top Gear brengen een nieuw autoprogramma naar Amazon. Op 18 november gaat de eerste aflevering van The Grand Tour in première.
The Grand Tour herenigt Jeremy Clarkson weer met Richard Hammond en James May. Het drietal presenteerde jarenlang het succesvolle Top Gear op de BBC. Totdat Clarkson na een handgemeen met een producent door de zender werd ontslagen. Vervolgens besloten May en Hammond om het programma ook te verlaten. Maar nu is het team door Amazon weer in ere hersteld. Voor The Grand Tour reist het drietal de hele wereld over; er zijn al opnamen gemaakt in Johannesburg in Zuid-Afrika en later deze maand verhuist de productie naar Californië in de Verenigde Staten.
Clarkson en zijn collega’s tekenden bij Amazon een contract voor 3 jaar, waarin ze in totaal 36 afleveringen zullen maken. Bekijk hieronder alvast het eerste promo-filmpje, waarmee de premièredatum wereldkundig werd gemaakt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!