Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Premièredatum van Iron Fist bekend

  •  
05-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
iron
Alle afleveringen van Marvel's Iron Fist zijn vanaf 17 maart 2017 te zien bij Netflix. Het eerste seizoen zal bestaan uit in 13 afleveringen.
Na Daredevil , Jessica Jones en Luke Cage – dat afgelopen vrijdag in première ging – wordt Iron Fist de vierde Marvel-show op Netflix. De hoofdrol is voor Finn Jones, vooral bekend als Loras Tyrell in Game of Thrones. Hij speelt Danny Rand, een miljardair die na een vliegtuigongeluk jarenlang werd vermist, maar nu plots weer opduikt in New York om zijn geboorterecht en familiebedrijf op te eisen. Wanneer een oude vijand de kop opsteekt, moet Rand kiezen tussen het erfgoed van zijn familie en zijn verantwoordelijkheden als de in kungfu bedreven superheld Iron Fist. Marvel stelde Scott Buck ( Six Feet Under , Rome ) aan als showrunner van Iron Fist. Buck schreef eerder met Melissa Rosenberg voor de Showtime-serie Dexter. Rosenberg is momenteel de showrunner van Jessica Jones.
Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zullen uiteindelijk allemaal hun krachten bundelen in de cross-over serie The Defenders. Mogelijk zal ook The Punisher zich nog bij dat gezelschap voegen. Jon Bernthal ( The Walking Dead ) is momenteel namelijk bezig met de opnamen van een complete serie rondom het personage dat hij speelde in het tweede seizoen van Daredevil. Iron Fist krijgt alvast een connectie met Jessica Jones ; Carrie-Anne Moss ( The Matrix ) zal als advocate Jeri Hogarth juridisch advies geven aan Rand.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!