Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Powerless promo onthult sitcom van DC Comics

  •  
07-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Powerless
Het tv-aanbod van DC Comics gaat de komische kant op met Powerless. NBC onthult de personages in een nieuwe promo.
Er zijn momenteel heel veel verschillende DC Comics-verfilmingen te zien op televisie, denk alleen al aan Arrow , The Flash , Legends of Tomorrow en Supergirl op The CW. Powerless staat echter los van alles dat DC momenteel maakt voor tv. De sitcom is niet gebaseerd op een stripboek en introduceert compleet nieuwe (menselijke) personages, maar speelt zich wel af in een wereld die bevolkt wordt door de superhelden van uitgeverij. Superhelden (en superschurken) zorgen voor nogal wat bijkomende schade en de serie draait om een aantal werknemers van Wayne Security, dat inderdaad deel uitmaakt van het bedrijf van Bruce Wayne / Batman, die de normale burgers daartegen beschermt. De werknemers worden gespeeld door onder andere Vanessa Hudgens ( High School Musical ), Danny Pudi ( DuckTales ), Alan Tudyk ( Rogue One ) en Ron Funches ( Kroll Show ).
De serie werd bedacht door Ben Queen, eerder op NBC verantwoordelijk voor A to Z , maar hij heeft Powerless inmiddels verlaten. Dat had echter geen gevolgen voor de door NBC beoogde premièredatum; de eerste aflevering debuteert op 2 februari.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!