Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Pose: eerste teaser voor het tweede seizoen

  •  
16-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Pose S02
De teaser voor de tweede reeks staat in het teken van de door Billy Porter gespeelde Pray Tell.
Zender FX gaf een teaser vrij voor het tweede seizoen Pose. Het eerste seizoen van het LGBTQ-drama volgde onder meer een groep flamboyante dansers in het New York van de jaren tachtig. De teaser laat zien dat het verhaal zich deze keer afspeelt aan de start van de jaren negentig, ten tijde van de aids-epidemie. Het eerste seizoen van de serie kreeg veel lof voor de enorme diversiteit binnen de cast en werd genomineerd voor twee Golden Globes. Een van de Golden Globe-nominaties was voor acteur Billy Porter, wiens personage Pray Tell centraal staat in de teaser. Pose is afkomstig van Ryan Murphy, die FX al grote successen bezorgde met American Horror Story en American Crime Story en later dit jaar met The Politician zijn allereerste Netflix Original af zal leveren.
Het tweede seizoen van Pose gaat in Amerika op 11 juni in première op FX. Het eerste seizoen staat nu bij ons Netflix, maar het tweede seizoen heeft daar nog geen datum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!