Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Poldark S05 komt naar NPO Start Plus

  •  
29-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Poldark S05
Het vijfde seizoen is tevens het laatste seizoen van het Britse kostuumdrama met Aidan Turner.
Poldark speelt zich af in de 18e eeuw: Ross Poldark (Aidan Turner) keert terug naar het Britse Cornwall, nadat hij in Amerika heeft meegevochten in de onafhankelijkheidsoorlog. Eenmaal thuis blijkt zijn vader te zijn overleden, terwijl zijn grote liefde Elizabeth (Heida Reed uit Stella Blomkvist ) met iemand anders gaat trouwen. Toch doet hij zijn uiterste best om een nieuw bestaan op te bouwen, waarbij hij hoopt iets te kunnen betekenen voor de lokale gemeenschap. In het vijfde en laatste seizoen leidt SPOILERS Poldark inmiddels een rustig bestaan met Demelza (Eleanor Tomlinson uit War of the Worlds ), totdat hij naar Londen moet reizen om een goede vriend te helpen. Alle eerdere seizoenen van Poldark, waaronder seizoen twee en drie , zijn nu beschikbaar bij NPO Start Plus.
Het vijfde seizoen van Poldark is vanaf 14 december in zijn geheel te zien bij NPO Start Plus. De reeks is vanaf 9 december ook al wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!