Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Watflixjemenu

  •  
11-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Watflixjemenu
Rob Stenders loodst je door het aanbod van de streamingdiensten.
Eentje uit de categorie ‘first world problems’: het fenomeen dat je langer bezig bent met het zoeken naar een geschikte serie op Netflix dan met het daadwerkelijke kijken. Met Watflixjemenu (de eerste van een lange reeks woordspelingen) loodsen ‘streamusketeers’ (en dat is twee) Rob Stenders, Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan je door het aanbod van de streamingsdiensten.
Dat is niet alleen erg handig, in deze tijd waarin diensten als Netflix, Videoland en Amazon Prime vechten voor de aandacht, maar het biedt het viertal ook de kans tot een potje lekker ouwehoeren over series. Radiopresentator Stenders weet bevlogen betogen te geven over de kwaliteit van Breaking Bad en de spin-off Better Call Saul, terwijl filelezer De Geest weer de nodige tips over Scandinavische thrillers en detectives in huis heeft. Zo weet het viertal in hoog tempo een dosis inspiratie te bieden in allerlei genres, van blockbuster tot documentaire, en ook nog wat series die je absoluut niét hoeft te kijken. Daarnaast is er per aflevering een gastoptreden van een BN’er (Bekende Netflixer), die een tip geeft.
Watflixjemenu is een fijne curator nadat de aftiteling van je lievelingsserie over het beeld rolt, en daarnaast ook een vermakelijke manier om te luisteren naar vier mensen die elkaar enthousiast proberen te maken over hun favoriete reeksen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!