Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: TittyMag’s Sweet Sixteen

  •  
11-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
TittyMag’s Sweet Sixteen
Wat zouden vrouwelijke ondernemers willen zeggen tegen hun 16-jarige zelf?
De vraag die ten grondslag ligt aan de TittyMag’s Sweet Sixteen podcast lijkt simpel: wat zou je tegen tegen je 16-jarige zelf willen zeggen? Cathelijne Blok, oprichter van het feministische webplatform, legt het voor aan vrouwelijke ondernemers, die terug moeten naar hun onzekere puberjaren.
Want ondanks het feit dat de geïnterviewden nu succesvol zijn in de mode (Amanda van Effrink), als journalist (Milou Deelen) en als YouTuber (Linda de Munck), hadden ze dat als puber nog niet als duidelijk doel in hun hoofd zitten. In een optimistische podcast die ontdaan is van poespas - geen bumpers of advertenties te bekennen, gewoon interviews van een minuut of twintig - gaat Blok dieper in op de worstelingen die haar gasten hebben meegemaakt op weg naar hun successen.
Soms gaat het over grote onderwerpen, zoals de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen, andere keren over de manier waarop één bericht op Instagram iemand net in de goede richting kan krijgen. En dat het soms even belangrijk is om te bedenken: het komt wel goed. En dat is een gedachte die - ook ver na je zestiende - belangrijk is om af en toe in je hoofd te houden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!