Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Sanders dreamteam

  •  
30-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sanders dreamteam
3FM-dj Sander Hoogendoorn en zijn gasten praten je in slaap, en dat is precies de bedoeling.
Foto credit: BNNVARA
De afgelopen vier jaar presenteerde Sander Hoogendoorn de ochtendshow op 3FM, wat betekende dat zijn wekker iedere doordeweekse dag om 4 uur afgaat. Hoe zorg je toch voor genoeg slaap met zulke bizarre werktijden?
In Sanders dreamteam gaat de radiopresentator in gesprek met BN’ers die het slapen tot een kunst hebben verheven. Zoals Arie Boomsma, die ervan overtuigd is dat een goede nachtrust één van de drie pijlers is voor een gezond leven, en dus een heuse checklist afwerkt voordat hij naar bed gaat. Hoogendoorns 3FM-collega Eva Koreman vertelt hoe de geboorte van haar dochter voor onrustige nachten zorgt, en dat ze daarom via een ‘bodyscan’ in slaap probeert te komen.
De afleveringen van Sanders dreamteam bestaan uit twee delen: een interview over het fenomeen slapen, gevolgd door een gedeelte waarin de gast de luisteraar in slaap probeert te krijgen. Het maakt de podcast een haast meditatieve ervaring, die slaapverwekkend blijkt - in de beste zin van het woord.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!