Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Pim Pam Podcast

  •  
07-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
87 keer bekeken
  •  
Pim Pam Podcast
Theo Maassen en Henk van Straten voeren openhartige gesprekken aan de hand van de draaischijf uit Pim Pam Pet.
Waar een ouderwets gezelschapsspel wel niet goed voor kan zijn: in Pim Pam Podcast draaien Theo Maassen en Henk van Straten iedere aflevering aan het wiel van een Pim Pam Pet -spel. Wanneer de draaischijf op een letter landt, kiezen de cabaretier en de schrijver een woord waar die aflevering een kwartier lang over gesproken wordt.
Een oersimpel concept, dat via stream of consciousness -achtige gesprekken tussen de twee vrienden tot verrassende onthullingen leidt. Zo zorgt de M voor ‘moeder’ voor een openhartig gesprek over de band die de gesprekspartners met hun ouders hadden. De H (‘heteroseksualiteit’) leidt zelfs tot een anekdote van Maassen over de keer dat hij experimenteerde met seks met iemand van hetzelfde geslacht.
De vriendschap tussen Maassen en Van Straten is het hoofdingrediënt van Pim Pam Podcast. De twee mannen zijn op hun gemak met elkaar en wisselen vlotte grappen af met openhartige verhalen. En voordat het saai kan worden, drukken de heren op een bel, en kunnen we ons opmaken voor de volgende letter op de draaischijf.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!