Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Marc-Marie en Aaf vinden iets

  •  
18-01-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
302 keer bekeken
  •  
Marc-Marie Huijbregts
Recensie van de recensies: Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius geven sterren.
Foto credit: Utopianieuws.nl
Oud en nieuw, koning Willem-Alexander, Netflix-film The Prom : Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius recenseren graag dingen. De cabaretier en schrijfster en columniste laten, de titel Marc-Marie en Aaf vinden iets zegt het al, hun meningen rijkelijk vloeien in deze podcast.
In lekker rommelige afleveringen (het duo springt op charmante wijze van de hak op de tak) praten Huijbregts en Brandt Corstius moeiteloos een half uur vol. Het recenseren staat centraal, maar daaromheen wordt ook nog uitgeweid over de ergernis aan slappe en koude koffie. In andere vaste rubrieken staat het laatste nieuws in de roddelbladen centraal, of zijn er antwoorden op vragen van luisteraars.
Huijbregts en Brandt Corstius hebben het overduidelijk naar hun zin bij het opnemen van hun podcast. Wat het onderwerp van de recensie ook is, hun gesprekken vliegen op uiterst aangename wijze uit de bocht. De recensie van de recensies: Marc-Marie en Aaf vinden iets is een feest voor het oor.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!