Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: First dates: second chances

  •  
11-07-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
First Dates: Second Chances
Deze First Dates-deelnemers vonden de liefde niet op televisie, maar krijgen een tweede kans in podcastvorm.
Foto credit: BNNVARA
De Nederlandse versie van First dates weet al zeven jaar lang de spanning, het plezier én het ongemak van een eerste date samen te vatten in verslavende tv-uitzendingen. En waar die eerste ontmoetingen soms een succes blijken, komt het ook vaak genoeg voor dat het geen match was tussen de vrijgezellen.
Voor die gevallen is er nu ook een podcastversie van First dates , waarin kijkers zich op kunnen geven om op date te gaan met een van de deelnemers uit het tv-programma. Dat geeft een extra dimensie aan het concept: voor de ene single is het een blind date, terwijl de ander hem of haar al op televisie heeft kunnen zien.
Wat wél hetzelfde is aan de podcastversie, is hoe verslavend de formule is. Het is lastig een glimlach te onderdrukken wanneer je de nerveuze chemie tussen deelnemers Zoë en Eva hoort, of het ongemak mee te voelen wanneer het tussen Helga en Bas wat minder klikt. Ook als podcast is First dates een verslavend kijkje in de datingwereld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!