Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: De officiële Songfestival podcast

  •  
12-04-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
De officiële Songfestival podcast
De ideale voorbereiding op de aankomende editie van het zangfestijn.
Foto credit: AVROTROS
Nadat de coronacrisis in 2020 roet in het eten gooide, is het er op zaterdag 22 mei eindelijk tijd voor: het Songfestival in Nederland. Vanaf het moment dat de organisatie van de zangwedstrijd de sleutels kreeg van het Rotterdamse Ahoy, blikken journalisten Lammert de Bruin en Ruben Messelink vooruit op de aankomende 65ste editie.
Het duo praat met aanstekelijk enthousiasme over het Songfestival, waarbij ze wekelijks aandacht besteden aan de stand bij de bookmakers (waarin Jeangu Macrooy nog geen hoge ogen gooit) en de meest opvallende deelnemers aan het evenement. Dat is een serieuze zaak, blijkt uit het gesprek met een Britse Eurovisiefan die miljoenen won met het gokken op de juiste uitslagen. Zijn voorspelling voor dit jaar: Bulgarije.  
Daarnaast deelt expert Cornald Maas het laatste nieuws rond de deelnemende artiesten en de voorbereidingen op de show. Met De officiële Songfestival podcast krijgt de Eurovisie-liefhebber een vrolijke portie voorpret geserveerd in de weken voordat de eerste artiest het podium van Ahoy betreedt.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!