Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: Carice & Halina

  •  
13-03-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1151 keer bekeken
  •  
Carice & Halina
Carice van Houten en Halina Reijn houden via intercontinentale gesprekken hun vriendschap in leven.
Nu Halina Reijn naar New York is verhuisd, hangt haar vriendschap met Carice van Houten naar eigen zeggen aan een zijden draadje. De twee actrices besluiten om de bijna zesduizend kilometer afstand én het zes uur tijdsverschil te trotseren in een wekelijkse podcast die hun intercontinentale gesprekken vastlegt.
In die gesprekken gaat het er soms serieus aan toe, zoals wanneer Reijn het heeft over haar vader, die overleed toen ze tien jaar oud was, of wanneer het gaat over de onzekerheid van haar over het leven in een nieuwe stad. Maar minstens zo vaak is Carice & Halina luchtig en luister je naar twee mensen die elkaar door en door kennen en overduidelijk blij zijn met elkaars gezelschap.
In het drukbezette landschap van de kletspodcast schaart Carice & Halina zich bij onze favorieten in het genre, vanwege de chemie tussen Van Houten en Reijn, hun zelfspot en de manier waarop de twee actrices de goede anekdotes aan elkaar rijgen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!