Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Podcast van de week: 30 minuten rauw

  •  
25-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
30 minuten rauw Ruud de Wild
Ruud de Wild kruipt in de rol van interviewer.
Als notoir door-platen-heen-prater staat Ruud de Wild in de radiowereld bekend om zijn brutale vorm van chaos. Met een podcast met de titel 30 minuten rauw valt te verwachten dat de dj die lijn doortrekt, maar verrassend genoeg horen we een De Wild die een stuk minder, eh, wild klinkt.
De radiopresentator ontvangt wekelijks een BN’er die hij, met het getik van een kookwekker op de achtergrond, ondervraagt. De Wild snijdt af en toe de pijnlijke onderwerpen aan. Hij vraagt Dione de Graaff naar de dood van haar ex-vriend, BLØF-drummer Chris Götte. Bij Guus Meeuwis begint hij over de grappen die Johan Derksen maakte over de partner van de zanger.
Desondanks gaat De Wild er nergens écht met gestrekt been in, maar probeert hij zijn gesprekspartners toch vooral op hun gemak te stellen. Daarbij komen vragen als ‘waar ben je bang voor?’ of ‘hoe moet je na je dood in het journaal herdacht worden?’ af en toe uit de lucht vallen. Met 30 minuten rauw bewijst De Wild zich misschien niet als doorgewinterd interviewer, maar weet hij in een gemoedelijke sfeer tóch veel uit zijn BN’ers te krijgen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!