Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Pitch na een seizoen ten einde

  •  
03-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kylie Bunbury stars in Fox's "Pitch." (Fox Broadcasting Co.)
Fox bestelt geen tweede seizoen van de dramaserie Pitch. De afgelopen seizoensfinale blijkt nu ook de finale van de serie zelf.
Kylie Bunbury gaf in Pitch gestalte aan Genevieve ‘Ginny’ Baker, een pitcher die als eerste vrouw in de Major League komt te spelen. De serie kreeg uitstekende recensies, maar trok volgens Fox te weinig kijkers om nog een tweede seizoen te rechtvaardigen. Pitch was een van de twee nieuwe series afkomstig van Dan Fogelman. De andere was het beter bekeken This is Us ( lees hier onze recensie ), dat inmiddels zeker is van zowel een tweede als een derde seizoen. De stopzetting van Pitch zat er al aan te komen, maar is nu pas door Fox officieel gemaakt. De schrijvers kregen twee weken geleden al te horen dat het einde nabij was en Pitch-castlid Mark Consuelos boekte onlangs al een nieuwe rol in Riverdale.
Bunbury plaatste een boodschap op Facebook waarin ze alle trouwe fans bedankte voor het kijken. Ook producent Kevin Falls en acteur Dan Lauria reageerden op social media.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!