Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Pilot voor Mayans MC ondergaat reshoots

  •  
07-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mayans MC
Volgens Kurt Sutter gaat de proefaflevering van de Sons of Anarchy spin-off Mayans MC flink onder het mes.
De pilot werd oorspronkelijk geregisseerd door Sutter zelf, maar een groot gedeelte zal nu opnieuw worden geschoten door Norberto Barba ( Preacher , Grimm). Zo hebben Sutter en showrunner Elgin James de handen vrij om het script te polijsten en rollen te hercasten. Dit gebeurde destijds ook met de originele pilot voor Sons of Anarchy. In die proefaflevering werd Clay Morrow gespeeld door Scott Glenn ( The Leftovers ), die voor de reshoots (en dus de serie) werd vervangen door Ron Perlman. Het is nog niet bekend welke rollen in Mayans MC hercast gaan worden. In de al geschoten pilot waren onder meer John Ortiz (The Job), Raymond Cruz (Breaking Bad) en Edward James Olmos (Battlestar Galactica) te zien.
De reshoots gaan later deze zomer van start. De complete serie van Sons of Anarchy staat nu op Netflix. Ook de door Sutter geschreven film Southpaw is daar inmiddels te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!