Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Pen15 komt in april naar Ziggo

  •  
27-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Pen15 poster
Een komische tienerserie met een twist: de twee 13-jarige hoofdpersonages worden gespeeld door dertigers.
Het komische Pen15 speelt zich af in het jaar 2000 en draait om de vriendschap tussen Maya Ishii-Peters en Anna Kone, twee 13-jarige buitenbeentjes die op school bijna alles samen doen. Pen15 werd bedacht door Maya Erskine (Man Seeking Woman) en Anna Konkle (Rosewood), die de serie baseerden op hun eigen ervaringen en mede daarom - ondanks het feit dat ze zelf inmiddels de dertig gepasseerd zijn - in de serie gewoon de hoofdrollen op zich nemen. Je ziet in de afleveringen dus telkens twee dertigers met beugels die tieners spelen, terwijl de overige kinderen wel gewoon gespeeld worden door 13-jarigen. De serie wordt geproduceerd door Andy Samberg, Akiva Schaffer en Jorma Taccone, beter bekend als het komische trio The Lonely Island.
Het complete eerste seizoen van Pen15 is vanaf 4 april te bekijken bij Ziggo Movies & Series. In Amerika is de serie beschikbaar bij streamingdienst Hulu. Bekijk de trailer.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!