Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Pearson: eerste beelden uit spin-off van Suits

  •  
30-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
Suits Gina Torres
Gina Torres keert terug als Jessica Pearson, die zich nu begeeft in de politieke slangenkuil van Chicago.
In het zevende seizoen van Suits maakte Jessica Pearson (Gina Torres) de overstap naar Chicago. De aflevering diende destijds als een 'backdoor pilot' voor een mogelijke spin-off, die inmiddels in productie is. De serie heet Pearson en volgt het personage van Torres terwijl ze in Chicago de politieke ladder beklimt. Ze komt te werken voor burgemeester Bobby Golec, gespeeld door acteur Morgan Spector, die onlangs in het zevende seizoen van Homeland gestalte gaf aan Dante Allen. Bethany Joy Lenz (One Tree Hill) is te zien als Keri Allen, een ambitieuze advocate die werkt voor de burgemeester. Het idee voor Pearson is afkomstig van Torres, die het idee voor de spin-off zelf voorlegde aan Suits-bedenker Aaron Korsh. Korsh ontwikkelde de serie in samenwerking met Suits-scenarist Daniel Arkin.
Wanneer Pearson op televisie in première zal gaan is nog niet bekend. De eerste zes seizoenen van Suits staan nu op Netflix, waar in juli het zevende seizoen verschijnt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!